Spela EuroJackpot, EuroMillions och USA Powerball hos VinnStort.com

VinnStort.com har länge varit med i branschen att skapa nya lottomiljonärer över hela världen – från bekvämligheten av vinnarnas egna hem! Detta kanske låter lite för bra för att kunna vara sant, så låt oss ta en närmare titt på detta innovativa och marknadsledande lottförsäljningsföretag.

VinnStort.com är en lottförsäljningsservice på nätet som har sålt lotter till de största och populäraste lotterierna i världen ända sedan 1998. Sedan starten har de upprätthållit en 100 % utbetalning till sina vinnare, vilket har gjort att de har blivit en av lotterivärldens mest betrodda och respekterade varumärken. VinnStort erbjuder dig femton av de allra bästa och största lotterierna i världen och du kan spela på dem från bekvämligheten av ditt eget hem. Och spelare från Sverige är självklart välkomna att spela!

Vad som skiljer lotterierna på VinnStort från svenskt lotto är jackpottstorleken.  Ta till exempel det världskända amerikanska Powerball-lotteriet som innehar rekordet för världens största lottojackpot – 1,5 miljoner USD som vanns av tre lottinnehavare i januari 2016! Eller om du föredrar europeiska lotterier, då kan du spela EuroJackpot eller varför inte testa lyckan på Europas största lotto, EuroMillions. Alla dessa lotterier och många fler kan nås från startsidan på webbplatsen. När du har knappat in dina nummer och nedräkningen till dragningen har börjat, då är det bara att luta dig tillbaka och invänta dragningsresultatet. Som tur är behöver du inte oroa dig över att rätta lottoraden eller kontrollera resultatet, för VinnStort kommer att meddela dig via e-post med resultatet och vilka nummer som du lyckades matcha i dragningen. Detta gör att du aldrig någonsin igen behöver komma ihåg att rätta en lottokupong. Alla vinster krediteras omedelbart till ditt spelkonto som du sedan kan ta ut till ditt bankkonto eller lösa in till spelkrediter.

Det finns andra fördelar med att spela på VinnStort.com. Under årets lopp arrangeras regelbundna tävlingar där man kan vinna några riktigt fantastiska priser, till exempel VIP-resor till Monacos Grand Prix och kontantpriser. Alla deras kunder får dessutom ta del av exceptionella specialerbjudanden under årets lopp.

Varje vecka skickar VinnStort.com ut nyhetsbrev via e-post och det är genom dessa som man håller sig uppdaterad om kommande kampanjer och aktuella jackpottar. När det är en massiv dragning på gång skickar de även ut sms så att man aldrig missar chansen att bli miljonär. På webbplatsen publicerar de nyheter om kommande dragningar, resultat, samt information om lotterier och intressanta artiklar om vinnare och andra lottonyheter.

Som ny medlem på VinnStort.com får man ta del av ett fantastiskt välkomsterbjudande. De dubblar nämligen din första insättning upp till 450 euro, vilket innebär att om du till exempel gör en insättning på 100 euro, så får du 100 euro extra att spela för. Inte nog med det, de har ett lojalitetsprogram som kallas för LottoPoäng, som går ut på att man tjänar poäng för varje lott man köper. Dessa kan sedan lösas in till gratis kuponger.

Summan av kardemumman är att kombinationen av alla dessa faktorer gör VinnStort.com till världsledande i branschen. Spela EuroJackpot, EuroMillions, USA Powerball m.fl. och se hur de kan hjälpa dig att vinna miljoner!