Satsa på fotbolls-VM för damer

Fotbolls-VM för damer i Kanada började på Sveriges nationaldag den 6:e juni och pågår fram till den 5:e juli. VM spelas med sex grupper, enligt följande: Grupp A: Kanada, Kina, Nya Zeeland och Holland. Grupp B: Tyskland, Elfenbenskusten, Norge och Thailand. Grupp C: Japan, Schweiz, Kamerun och Ecuador. Grupp D: USA, Australien, Sverige och Nigeria. Grupp E: Brasilien, Sydkorea, Spanien och Costa Rica. Grupp F: Frankrike, England, Colombia och Mexiko.

Resultat än så länge

Gruppspelet i VM är slut och vi har kommit fram till åttondelsfinalerna. Sverige har tyvärr slagits ut ur VM för denna gång efter en förlust på 1-4 mot Tyskland i åttondelsfinalen. Den 26:e och 27:e juni spelas kvartsfinalerna, den 30:e juni och 1:a juli semifinalerna, den 4:e juli matchen om tredjepris och den 5:e juli finalen.

Tips för att satsa på fotbolls-VM för damer

Spänningen i VM stiger för var dag som går, även om Sverige åkt ut. Det finns fortfarande flera matcher kvar att satsa på och man kan naturligtvis också satsa på vilket land som kommer att komma på första, andra, tredje plats och så vidare. För att kunna ha så rätt som möjligt i sina satsningar är det en bra idé att läsa matchreferat och annat från tidigare matcher. Denna information tillsammans med de bästa oddsen kan du hitta här. Förutom att läsa på om lagen är det nämligen viktigt att du kollar oddsen. Olika spelbolag erbjuder olika höga odds och det är verkligen värt att jämföra dem. Om du vinner kan en liten skillnad på oddset leda till en stor skillnad i summan pengar som du vinner.

För att få hjälp med dina spekulationer hur det kommer att gå i framtida matcher kan du ta hjälp av så kallade experter. Detta är människor som studerar matcherna in i minsta detalj. De noterar laguppställningar, taktiker, de enskilda spelarnas styrkor och svagheter, skador med mera och kan därefter dra slutsatser hur följande matcher kommer att gå. Naturligtvis kan du göra dessa analyser själva, men experterna spenderar flera timmar om dagen till detta och frågan är om du har lust att lägga ned så mycket tid. Du måste dock komma ihåg att experternas uttalanden också bara är spekulationer och att det inte finns några garantier för att du kommer att vinna om du satsar som de säger.

Med tanke på garantier är det viktigt att komma ihåg att det inte finns några garantier inom odds över huvud taget. Man ska inte tro att man kan vinna tillbaka sina förluster, utan alltid bara satsa så mycket pengar som man har råd att förlora. Vana satsare tipsar ofta om att inte ens spela för sina vinster, utan att spara dem till ett annat tillfälle. Detta är naturligtvis upp till var och en, men vi rekommenderar i alla fall starkt att sätta upp en budget innan man börjar spela. Sedan är det såklart minst lika viktigt att hålla sig till denna budget. Så länge man inte satsar mer än man har råd att förlora och ser odds som ett nöje bland andra nöjen kan man ha riktigt roligt när man satsar på betting.

 

 

Marta attracts attention